Over Sinterklaasdeco.nl en de andere webshops

Niets is zo leuk om van je hobby je beroep te maken! Zomer 2012 ben ik begonnen met mijn webshop; Feestkrans.nl. Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en mooie kransen, boeketten en bloemstukken te maken. Op deze site staan stuk voor stuk handmatig gemaakte kransen die uniek, romantisch, stoer of met een knipoog gemaakt zijn.

 


Het vervolg

Gaandeweg werd de voorraad groter en uitgebreider en al snel kwam ik erachter dat heel veel klanten het ook leuk vinden om zelf aan de slag te gaan. Als hobbyist heb je al gauw rolletjes lint en zakjes met restanten over die dan in de la liggen te wachten op een volgende project. Maar hoe makkelijk zou het zijn als ik kleine hoeveelheden kon aanbieden, zodat u als klant alleen hoeft te kopen wat u nodig hebt voor één project. En zo ontstonden www.kransmaken.nl en www.geboortekransmaken.nl. In deze shops bieden we alle onderdelen voor alle seizoenen en momenten los aan zodat kostenbewust een unieke krans samengesteld kan worden. We werken hierbij samen met groothandels verbonden aan de veiling in Aalsmeer, om de prijs voor u als consument zo laag mogelijk te houden Tegelijkertijd is het assortiment juist veel breder dan u ergens anders zult tegenkomen.

Social Media

Op onze Facebook pagina; Facebook.com/KransMaken groeit de hoeveelheid geïnteresseerden erg hard. Medio 2016 staat de teller al op bijna 9000 volgers. Ook onze mailings en producten op bijvoorbeeld Pinterest en Welke.nl vinden gretig aftrek. We proberen via social media zoveel mogelijk mensen te inspireren, bijvoorbeeld met originele videohandleidingen. De tips en informatie zijn laagdrempelig, je hoeft geen klant te zijn om toch te profiteren! Je kunt je inschrijven door op deze link te klikken: Ontvang de gratis nieuwsbrief.


Eigen ontwerpen en productie

Sinterklaasdecoratie inkopen blijkt door de jaren heen steeds lastiger. Het aanbod slinkt, het lijkt alsof niemand zich wil branden aan o.a. de zwarte pieten discussie. Door zelf te gaan ontwerpen en de productie aan te sturen komt een grote droom uit. Een ultiem ondernemersgevoel overvalt je wanneer je nieuwe samples mag uitpakken. Ook onze webshop www.deurhaken.nl bevat uitsluitend eigen unieke producten. De vilten figuurtjes op Sinterklaasdeco.nl en die op www.kransmaken.nl/sinterklaas zijn door mij ontworpen.

Dit is ook voor de toekomst het groeipad wat ik wil bewandelen; zelf iets bedenken, laten produceren en naar de markt brengen. Inmiddels groeit nu ook de vraag vanuit andere webshops, workshop verenigingen, dagbesteding, scholen en winkels of ze bij ons groter kunnen inkopen.

Nu ook Riverlodge.nl

Heeft u een bloemenwinkel, decoratiewinkel of geeft u bijvoorbeeld veel workshops en bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is er goed nieuws. We zijn een groothandelsbedrijf begonnen op www.Riverlodge.nl. Wanneer u een account aanvraagt via het inschrijfformulier kunt u onze collectie nu ook inkopen tegen groothandelsprijzen.Meer informatie

Voor alle vragen die u heeft kunt u bellen naar 06-11531812 of een mailtje sturen naar info@sinterklaasdeco.nl

Wilt u grafische bestanden ontvangen, ook dan ben ik u graag van dienst.

Marielle de Swart